Ons bedrijf investeert sinds 1996 in de productie van thee en Selen staat bekend als een van de toonaangevende merken in de theesector.

+49 (0) 234 90 10 90 11 info@selenfood.com

Over ons

De geschiedenis van ons bedrijf is gebaseerd op vele jaren ervaring in de voedingssector.
In het jaar 1996 besloten wij op basis van deze ervaring met SELEN Food GmbH in de productie te investeren.

De geschiedenis van ons bedrijf is gebaseerd op vele jaren ervaring in de voedingssector. In het jaar 1996 besloten wij op basis van deze ervaring met SELEN Food GmbH in de productie te investeren. Dat was het startsein voor onze activiteiten in de theesector. Onze doelstelling hierbij was en is om gezonde, hoogwaardige en smaakvolle producten voor onze klanten te maken. Vanaf dag één doen wij wat die doelstelling betreft geen enkele concessie en zijn wij altijd een stap voor. De grondstoffen voor de producten van SELEN-Food komen uit 5 continenten en 80 landen. Onze producten worden in elk stadium van de productie door deskundigen aan honderden fysiologische, chemische en microbiologische analyses onderworpen. Bij onze productie maken wij gebruik van grondstoffen die voldoen aan de kwaliteitseisen.

Onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens FSSC 22000, ISO 9001, GMP en BRC en maken gezonde producten van hoge kwaliteit onder absoluut hygiënische omstandigheden. Elk product van SELEN-Food heeft altijd de hoogste kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen. Bij thee van Selen houden wij ook rekening met andere consumptietrends. Als een van de leidende merken in de theesector zorgt het bedrijf ervoor dat het deze positie behoudt door middel van innovatieve producten, die voortdurend worden verbeterd. Ons bedrijf heeft ook vele jaren ervaring als het gaat om eigen merken van de detailhandel. Deze ervaring stelt ons in staat een complete service aan te bieden, inclusief nieuwe concepten en een breed scala aan alternatieve producten in verschillende verpakkingen.

Onze visie

Wij zien het als onze taak om u de rijkdommen en mogelijkheden te bieden die de natuur ons heeft gegeven voor een gezonde en prettige manier van leven. Bovendien zijn wij ons van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid bewust en daarom zeer gefocust op het welzijn van het milieu en de samenleving.

Onze missie

Ons doel is een internationaal gerespecteerd bedrijf te zijn met merken en producten van hoge kwaliteit. Voor het bereiken van dit doel zullen wij geen enkele concessie doen in ons streven de beste producten te maken en zullen wij gezonde, kwalitatief hoogstaande en heerlijke producten blijven produceren.